Lecții de pian

Începând cu data de 15.03.2020, Școala de Muzică Boem Club, cea mai mare școală privată de muzică din România, oferă lecții de pian individuale și personalizate pentru orice vârstă (copii, adolescenți și adulți) și orice nivel: începător, intermediar, avansat, 7/7, 9:00-21:00.

Profesorii școlii de muzică Boem Club sunt absolvenți de Conservator cu experiență în predare. Ei predau folosind curricula și metodele școlii care s-au dovedit a fi de succes în ultimii 10 ani.

Lecțiile de pian se desfășoară în limba română sau în limba engleză.

Lecții de pian pentru toate vârstele

Lecțiile de pian pentru cei cu vârsta de 4-5 ani sunt concepute astfel încât copiii să aibă posibilitatea să experimenteze și să exploreze muzica împreună, dobândind treptat cunoștințele fundamentale despre muzică și arta de a cânta la pian. Acest program include cântat din gură, cântat la pian, activități ritmice, reproduceri de sunete.

Programul de lecții de pian creat special pentru cei cu vârsta cuprinsă între 6-7 ani are în vedere dorința naturală a acestei vârste pentru învățare intr-o atmosferă recreativă și prietenoasă.

Pentru programul de lecții de pian dedicat celor cu vârsta peste 8 ani am avut în vedere și posibilitatea de a învăța piese la 4 mâini adaptate vârstei lor, precum și învățarea unor părți muzicale melodioase, care să le sporească plăcerea de a cânta la pian.

Programul de lecții de pian pentru adulți vă ajută să citiți și să cântați muzică de stiluri diferite; acorduri de bază, recunoașteri de sunete, teorie și armonie.

În toate programele de lecții de pian includem posibilitatea învățării improvizațiilor creative și experiențe de ansamblu: acompaniament, muzică de cameră. Lecțiile de pian oferă posibilitatea citirii la prima vedere, recunoaștere și reproducere de sunete și fragmente muzicale, teorie, tehnică pianistică, repertoriu, improvizație și armonie.

Cursuri de pian pentru toate nivelurile

Cursurile de pian destinate începătorilor au în vedere introducerea acestora în lumea muzicii prin învățarea elementelor de bază despre notele muzicale, ritm, prezentarea modalităților de producere a sunetului la pian și prezentarea instrumentului, a împărțirii claviaturii, precum și învățarea unor melodii în concordanță cu nivelul cursantului.

Cursurile de pian pentru cei de nivel intermediar urmăresc dezvoltarea cunoștințelor muzicale și diversificarea repertoriului cursantului, îmbunătățirea cunoștințelor teoretice despre muzică, învățarea unor noi procedee de tehnică și interpretare instrumentală.

Cursurile de pian pentru avansați au drept scop aprofundarea noțiunilor despre muzică în general și despre pian în particular în toate aspectele sale.

Condiția esențială de participare la aceste cursuri de muzică pe care trebuie să o îndeplinească orice participant la orele de muzică în general și la cele de pian în special este aceea de a avea disponibilitatea și plăcerea de a cânta la un instrument muzical, de a asculta muzica și de a participa la tot ceea ce înseamnă crearea unui act artistic.

Pentru imagini din cadrul lecțiilor vizitați pagina galerie foto. Pentru secvențe din cadrul orelor și spectacolelor vizitați pagina demo.

Toți cei care iubesc muzica sunt invitați să participe la orele de pian, concepute special pentru amatorii de muzică!